Gostilna Kobjeglava, Q-Komel

Pršutarna, v kateri domuje Gostilna Kobjeglava Restaurant, je bila zgrajena leta 1982. Mesna industrija Primorske oziroma bolj znan kot MIP jo je postavil kot sušilnico pršutov, obenem pa so opremili še dodaten prostor namenjen degustacijam pršuta.

Gostilna Kobjeglava se nahaja v kraškem zavetju in s tem ponuja eleganco, intimnost, kot pa tudi neformalnost in užitek. Modernizirana kraška kuhinja, ki stremi k filozofiji 0km, s posebno pozornostjo na okusih, podrobnostih in predstavitvi, je primerna tako za manjše ali večje zaključene družbe, gurmane, poročna slavje in praznovanje ostalih posebnih dni.

Z željo po izboljšavah so leta 2006 preuredili degustacijski prostor v gostilno, ki bi lahko ponudila še kaj več kot zgolj pršut. Kot zunanji svetovalec je takrat pristopil Simo Komel, ki je pri izpolnjevanju začrtane poti pomagal tudi s svojimi dolgoletnimi izkušnjami. Leta 2009 je Mesna industrija Primorske objavila stečaj. Takrat je gostilno Kraljestvo pršuta, ki je leta 2014 spremenila ime v Gostilna Kobjeglava Restaurant, najelo podjetje Lemo, ki ga vodi Simo Komel. Tako je Gostilni Kobjeglava Restaurant omogočil nadaljevanje začrtane vizije sodobne kraške kuhinje.

Vaš poročni dan je dan, ki ni enak kateremukoli drugemu. Prav zato je ob enem izmed najpomembnejših dni v vašem življenju naša glavna motivacija vaše zadovoljstvo. Možna je civilna poroka pri nas, v kraškem zavetju, ki ponuja eleganco, intimnost, kot pa tudi neformalnost in užitek, poleg tega pa je možen tudi cerkveni obred v vaški cerkvici, le nekaj 10 m stran. Po želji organiziramo tudi catering izven naših prostorov.

25-Gostilna-Kobjeglava_Q-Komel-Primorska-Poroka
 

Vir: Spletna stran ponudnika

__________

Lokacija:

Gostilna Kobjeglava, Q-Komel, Kobjeglava 63a, 6222 Štanjel

__________

Povpraševanje za razpoložljivost:

Uporabite spodnji obrazec za hitri kontakt, ali direktno kontaktno številko – ne pozabite omeniti, da ste ponudbo našli na portalu www.primorska-poroka.si za morebitne dodatne popuste pri organizaciji vaše sanjske poroke! www.q-komel.com • Gostilna Kobjeglava, Q-Komel • Primorska poroka
Telefon: 05 731 00 80

[contact-form-7 404 "Ni najden"]

__________

Opomba uredništva Primorska poroka:

Poročni prostor je uvrščen na portal kot neodvisna uredniška vsebina. Ocena je podana na podlagi preteklih izkušenj s prostorom, po lastni presoji urednikov.
• Poročni prostor, sedišča: ♤♤♤♤♤ • Še brez ocene;
• Plesišče: ♤♤♤♤♤ • Še brez ocene;
• Hrana: ♤♤♤♤♤ • Še brez ocene;
• Pijača: ♤♤♤♤♤ • Še brez ocene;