Nakit Vanja

Z ustvarjanjem se ukvarjam že od malega. Začelo se je s risanjem po steni in se nadaljevalo s šivanjem gobelinov ter prvimi okornimi manevri s kvačko. Prav kvačka me spremlja še danes, le da je volno zamenjala žička. Ta omogoča nešteto možnosti pri oblikovanju, poleg tega pa je tudi izbira barv precej velika. Osnovo iz kvačkane (ali zvite žičke) navadno dopolnim s steklenimi, kovinskimi ali Swarovski perlicami oziroma kamni, pri določenih kosih nakita pa posežem tudi po različnih trakcih in vrvicah. Od naročila do končnega izdelka se posvečam predvsem temu, da bo unikat v celoti zadovoljeval naročnikove želje.

Vsak kos nakita, ki ga izdelam, je prepleten z mojimi idejami, potrpežljivostjo, časom, včasih (ko kaj ne uspeva po prvotnih načrtih) z obupovanjem in iskanjem novih rešitev, pa tudi z neizmernim veseljem do ustvarjanja. Velik izziv mi vedno znova predstavlja ustvarjanje za poroko. Poseben občutek je, ko s svojimi izdelki polepšaš nekomu že tako nepozaben dan.

Izdelujem nakit za neveste, svate, priče… Vse od uhanov, ogrlic, zapestnic, pa do tiar.
Po željah posameznikov izdelujem tudi vabila, zahvale, naprsne šopke in blazinice za poročne prstane.

1_Nakit-Vanja-primorska-poroka
 

Vir: Arhiv / Spletna stran ponudnika

__________

Kontakt

Uporabite spodnji obrazec za hitri kontakt, ali direktni kontakt – ne pozabite omeniti, da ste ponudbo našli na portalu www.primorska-poroka.si za morebitne dodatne ugodnosti ali popuste pri organizaciji vaše sanjske poroke!

Splet: www.moj-mozaik.si/Vanja-Hvala
FB: www.facebook.com/Nakit-vanja-171156289685120
Mail: vanja.hvala@gmail.com

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Zadeva: (Zapišite za katerega izdelovalca se zanimate! Primer: "Nakit Vanja")

  Vaše sporočilo

  Zaradi zlorabe kontaktnih obrazcev in večje varnosti pred nezaželenimi mrežnimi pajki in roboti, vas prosimo, da pred oddajo obrazca odkljukate spodnje okence in potrdite, da niste robot.
  [recaptcha]


  Ne spreglejte tudi sorodnih objav: