Skupina Damačica

Skupina DAMAČICA • Žur bend za poroko, obletnice, veselice • Žur zagotovljen!
Glasbena skupina Damačica je za nastop primerna na vseh vrstah prireditev z dobrim žurom in plesom v mislih, kot so veselice, poroke, obletnice, abrahami, srečanja in festivali. Skupina šteje 5 članov in vsa glasba je odigrana v živo! Po želji na poroki izvajamo tudi razne igrice.

Glasbena-skupina-Damacica-skupina-za-poroke-1

Glasbeni program:
pop / rock / evergreen / yugo / narodna / zabavna / stari rock / swing / folk
Več na FB: www.facebook.com/skupina.damacica ali na spletni strani: www.damacica.si

Dodatni program:
Skupina Damačica igra tudi poseben program z mešanico svetovne glasbe (pop / rock / blues / county / evergreen) v posebnih »cabaré / etno / gipsy / folk /..« aranžmajih in je tako primerna ob sprejemih in pogostitvah kot prijetna glasbena kulisa za vaše dogodke! Imamo lastno ozvočenje, na voljo so mikrofoni za vaše morebitne govore ali druge točke, predvajamo lahko glasbo s CD-jev, USB ali drugih medijev ipd.

Glasbena-skupina-Damacica-skupina-za-poroke-2

Igrice / program / animacija:
Skupina Damačica na željo glasbeni program popestri tudi z zabavnimi igricami / skeči (poročne igrice). Povprašajte za seznam igric!

Kontakt:
Peter • 031 343 475 • skupinadamacica@gmail.com • www.damacica.si
Veselimo se vašega klica!

Video:
Oglejte si skupino Damačica tudi v akciji (izza kulisja dogajanja) kako se imamo fino in kako rajamo pozno v noč!

Ključne besede:
Skupina Damačica, poročni bend, bend za poroke, ohceti, žur, poročno slavje, poročni sprejem, Damačica, narodnozabavna glasba, akustično, ozvočenje, Glasbena skupina za poroke, pop, rock, evergreen, yugo, narodna, zabavna, stari rock, swing, folk, najboljša glasbena skupina za poroke

Ne spreglejte tudi sorodnih objav: