2Lindens

Bistvo najinega dela sta vidva. Vajina zgodba. Vajina čustva. Vidva – točno takšna, kot sta. Uživava v iskanju osebne lepote, prelivajočih se čustev in trenutkov, ki pripovedujejo zgodbo vajinega poročnega dne tako, kot se spontano odvije, brez poseganja vanjo. Poročni dan je poln trenutkov, ko si tako želiš ustaviti čas in se jih okleniti … pa veš, da to ni mogoče. Tudi sama sva to doživela skozi najino poroko, kot fotografa pa imava zdaj ta privilegij, da lahko čakava, opazujeva in ukradeva te trenutke za vaju … da vama jih nato lahko vrneva kot brezčasne spomine, ujete v fotografije. Vsaka poročna zgodba je edinstvena, neponovljivo lepa, in kot takšno jo želiva prikazati. Če vama je všeč način, kako zgodbe tega dne zaživijo v najinih fotografijah, nama bo v čast preživeti in z vama zabeležiti tudi vajino.

Urška in Primož, 2Lindens – Creative Studio


 

Vir: Arhiv / Spletna stran ponudnika

__________

Kontakt

Uporabite spodnji obrazec za hitri kontakt, ali direktni kontakt – ne pozabite omeniti, da ste ponudbo našli na portalu www.primorska-poroka.si za morebitne dodatne ugodnosti ali popuste pri organizaciji vaše sanjske poroke!

Splet: www.2lindens.com
FB: www.facebook.com/2lindens
Instagram: www.instagram.com/2lindens/
Mail: info@2lindens.com

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Zadeva: (Zapišite za katerega fotografa se zanimate! Primer: "Katarina in Andrej")

  Vaše sporočilo

  Zaradi zlorabe kontaktnih obrazcev in večje varnosti pred nezaželenimi mrežnimi pajki in roboti, vas prosimo, da pred oddajo obrazca odkljukate spodnje okence in potrdite, da niste robot.
  [recaptcha]