Alpska Perla, Cerkno

Alpska perla se nahaja na vrhu Smučarskega centra Cerkno in s svojim alpskim slogom nudi edinstveno izkušnjo. Uživali boste ne glede na to, ali se za bivanje odločite pozimi, ko vam je nekaj metrov stran na voljo NAJ smučišče v Sloveniji, ali poleti, ko imate na dosegu različne pohodniške in kolesarske poti. Elegantna poroka v hotelu Cerkno, alpska poroka na 1300 m n. v. s pogledom na Triglav, zimska poroka na smučarskem centru. Vsaka zase je posebna in vsaka zase predstavlja edinstveno preživetje najlepšega dneva. Dolgoletne izkušnje in izjemno pozitivni odzivi nam predstavljajo motivacijo in izziv, da lahko z vami ustvarimo dan, ki ga mladoporočenca in svati ne bodo nikoli pozabili.

2_SkiResortCerkno-Primorska-Poroka

Vajin poročni dan bo takšen, kot sta si vedno želela. Vsak trenutek mora biti popoln. Poroka v Alpski perli, v osrčju Škofjeloško-Cerkljanskega hribovja s pogledom na Triglav, vajinemu dnevu doda še posebno lep čar. Restavracija stoji na vrhu smučišča, tam si lahko privoščite celoten poročni protokol zunaj na prostem ali v posebnem delu restavracije, samo popoldne ali pa kar čez cel dan. Če si želita malce drugačno poroko, čarobnost prelepega alpskega vzdušja, je restavracija Alpska perla prava odločitev.

Poročno slavje v hotelu Cerkno se prične na lesenem podestu s sprejemom svatov, nadaljuje se v vrhunski restavraciji, ki jo krasi prelesten dih elegance. Pa ne zgolj elegance prostora, tudi svetloba in interier sta pomembna za izvedbo tako edinstvenega dogodka kot je poroka. Glavna restavraciji sprejme do 250 oseb in se ponaša z velikim plesiščem ter različnimi možnostmi postavitve poročnega omizja. Izbiro jedi iz kulinarične zgodbe in izbiro sistema strežbe izbereta mladoporočenca sama s pomočjo izkušenega osebja hotela.

Vir fotografij: Spletna stran ponudnika

__________

Lokacija:

Smučišče Cerkno, restavracija Alpska perla, Gorenji Novaki 79, 5282 Cerkno

__________

Povpraševanje za razpoložljivost:

Uporabite spodnji obrazec za hitri kontakt, ali direktno kontaktno številko – ne pozabite omeniti, da ste ponudbo našli na portalu www.primorska-poroka.si za morebitne dodatne popuste pri organizaciji vaše sanjske poroke! www.cerkno-resort.si • Alpska Perla, Cerkno • Primorska poroka
Telefon: 05 37 43 400
[contact-form-7 404 "Ni najden"]

__________

Opomba uredništva Primorska poroka:

Poročni prostor je uvrščen na portal kot neodvisna uredniška vsebina. Ocena je podana na podlagi preteklih izkušenj s prostorom, po lastni presoji urednikov.
• Poročni prostor, sedišča: ♤♤♤♤♤ • Še brez ocene;
• Plesišče: ♤♤♤♤♤ • Še brez ocene;
• Hrana: ♤♤♤♤♤ • Še brez ocene;
• Pijača: ♤♤♤♤♤ • Še brez ocene;