Katarina in Andrej

Fotoaparat in videokamera sta v najinem življenju prisotna že veliko let in imata pri nama prav posebno mesto. Z njima izražava občutke, razpoloženja in čustva. Verjameva, da slika lahko pove precej več kot beseda, da lahko prikaže zgodbo iz druge – globlje plati. V sliki skušava uprizoriti čustva in najlepše spontane trenutke ljubezni, sreče in veselja. V veliko veselje nama je, če v najin objektiv ujameva te trenutke zaljubljenih parov in posameznikov ter jim s tem podariva nekaj, kar bo v njih tudi v prihodnosti vzbudilo TISTI občutek. Občutek, ki je bil v njima prisoten v trenutku, ko je slika nastala in ki je z najino pomočjo postal večen.

Ponujava fotografiranje in/ali snemanje. Pari lahko izbirate med različnimi paketi, rade volje pa prisluhneva vsem vašim željam.

Katarina-in-andrej-Moja-primorska-poroka
 

Vir: Arhiv / Spletna stran ponudnika

__________

Kontakt

Uporabite spodnji obrazec za hitri kontakt, ali direktni kontakt – ne pozabite omeniti, da ste ponudbo našli na portalu www.primorska-poroka.si za morebitne dodatne ugodnosti ali popuste pri organizaciji vaše sanjske poroke!

Splet: www.katarinaandrej.wix.com/fotovideo
FB: www.facebook.com/katarinainandrej
Video: www.vimeo.com/katarinaandrej
Mail: katarinainandrej@gmail.com

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Zadeva: (Zapišite za katerega fotografa se zanimate! Primer: "Katarina in Andrej")

  Vaše sporočilo

  Zaradi zlorabe kontaktnih obrazcev in večje varnosti pred nezaželenimi mrežnimi pajki in roboti, vas prosimo, da pred oddajo obrazca odkljukate spodnje okence in potrdite, da niste robot.
  [recaptcha]