Naravna kozmetika, Maja Rollf

Darilca za svate so lahko tudi nekoliko drugačna, sploh če so uporabna in poleg tega še povsem naravna.

Milo je sama izdelovala že moja nona, a takrat je bila to zanjo nuja, meni pa danes predstavlja prijeten izziv. Od nekdaj sem rada ustvarjala in v rojstnem kraju aranžirala vse poroke. Srečna življenjska pot me je pred nekaj leti zanesla k izdelovanju naravne kozmetike. Začela sem z mili, nadaljevala s pilingom za obraz, pred kratkim pa sem ponudbo razširila še z naravnim šamponom v trdi obliki. Sama ga uporabljam že dalj časa, z njim pa so zelo zadovoljni tudi tisti, ki so ga že preizkusili. S širjenjem ponudbe sicer ne hitim, saj raje najprej spoznam trg in potrebe svojih zvestih strank. Svoje znanje z udeležbo na praktičnih delavnicah nenehno izpopolnjujem in nadgrajujem.

Naravna kozmetika, Maja Rollf

2_maja-rollf-primorska-poroka
 

Vir: Arhiv / Spletna stran ponudnika

__________

Kontakt

Uporabite spodnji obrazec za hitri kontakt, ali direktni kontakt – ne pozabite omeniti, da ste ponudbo našli na portalu www.primorska-poroka.si za morebitne dodatne ugodnosti ali popuste pri organizaciji vaše sanjske poroke!

FB: www.facebook.com/Maja Rollf
Mail: damace8@gmail.com

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Zadeva: (Zapišite za katerega izdelovalca se zanimate! Primer: "Nakit Vanja")

  Vaše sporočilo

  Zaradi zlorabe kontaktnih obrazcev in večje varnosti pred nezaželenimi mrežnimi pajki in roboti, vas prosimo, da pred oddajo obrazca odkljukate spodnje okence in potrdite, da niste robot.
  [recaptcha]