Nejc Bole

Kako naj povem kaj o sebi. Rekel bi, da sem precej preprost, “prizemljen” fant, ki ima to srečo, da je poročen z najbolj čudovito osebo, mojo ženo in ima sina, ki lahko polepša še najtemnejše trenutke.
Zelo rad čas preživljam v naravi. Radi imam živali. Rad potujem. Rad sem obkrožen z ljudmi, dobrimi ljudmi. Rad se smejem. Zato uživam v fotografiranju porok. Te so polno veselja, smeha, čustev, solz sreče. In jaz sem tam, da te trenutke ujamem za vas. Želim, da se obnašata naravno, da sta, to kar sta in prepustita meni, da se ukvarjam s tem, katero čudovito ozadje bo na fotografiji. Če lahko storita to, vama zagotavljam, da vama bom dostavil fotografije, ki bodo zbudile občutke, ko jih bosta kazala svojim otrokom, vnukom.

Mejc-Bole-Moja-primorska-poroka
 

Vir: Arhiv / Spletna stran ponudnika

__________

Kontakt

Uporabite spodnji obrazec za hitri kontakt, ali direktni kontakt – ne pozabite omeniti, da ste ponudbo našli na portalu www.primorska-poroka.si za morebitne dodatne ugodnosti ali popuste pri organizaciji vaše sanjske poroke!

Splet: www.nejcbole.com
FB: www.facebook.com/nejcbolephotography
Instagram: www.instagram.com/nejcbole
Mail: info@nejcbole.com

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Zadeva: (Zapišite za katerega fotografa se zanimate! Primer: "Katarina in Andrej")

  Vaše sporočilo

  Zaradi zlorabe kontaktnih obrazcev in večje varnosti pred nezaželenimi mrežnimi pajki in roboti, vas prosimo, da pred oddajo obrazca odkljukate spodnje okence in potrdite, da niste robot.
  [recaptcha]