Pravljični trenutek

Kdor me pozna, ve, da je pri meni vsaka stvar izpeljana do potankosti, ki pa jo spremlja kanček igrivosti. Ko gre za poročni dan, se to pokaže še toliko bolj, saj vem, da je za par to neponovljiv dogodek. Združevanje ljudi ob dobri hrani, smehu, plesu in veselju je tisto, kar me vedno znova navdušuje. Obožujem atmosfero, ki se ustvari na dan poroke.

Kot sem že zapisala, poroka ni vsakdanji dogodek, je dogodek v življenju, ki ga morata mladoporočenca zajeti s polno žlico in v njem maksimalno uživati. Moja prisotnost na vajini poroki ni tako izstopajoča, a s svojim delom dnevu dodam ščepec brezskrbnosti, ki poskrbi za umirjen potek poročnega dne, v katerem bosta vidva lahko le uživala.

Pri Pravljičnem trenutku imam skupaj s sodelavci za vas pripravljene različne pakete organizacije porok, koordinacije porok, ponujamo pa vam tudi svetovanja pri izvedbi poroke tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

1_Pravljicni-trenutek-primorska-poroka

Vir: Arhiv / Spletna stran ponudnika

__________

Kontakt

Uporabite spodnji obrazec za hitri kontakt, ali direktni kontakt – ne pozabite omeniti, da ste ponudbo našli na portalu www.primorska-poroka.si za morebitne dodatne ugodnosti ali popuste pri organizaciji vaše sanjske poroke!

Splet: www.pravljicnitrenutek.si
FB: www.facebook.com/pravljicnitrenutek
Insta: www.instagram.com/pravljicnitrenutek
Tel: 051 325 178 (Jasna)